Waar staan wij voor

De directie van Maja Stuwadoors Groep stelt een zeer hoge prioriteit aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Om dat kracht bij te zetten hebben zij een beleidsverklaring opgesteld en wordt KAM uitgebreid besproken op alle overleggen in de organisatie.

Maja Stuwadoors Groep heeft opslagloodsen en een tiental kranen in het bezit, zowel als drijfkraan of als walkraan. Daarnaast is er het benodigde rijdend materieel, zoals schrankladers, graafmachines, shovels, veegmachines, hoogwerkers en heftrucks. Ook staan er verschillende pontons en een eigen duwboot tot de beschikking. Al dit materieel wordt door onze eigen Technische dienst en de productie in een goede werkconditie gehouden. Daarnaast worden ze periodiek gekeurd door externe specialisten.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde functiegerichte opleidingen. De TD- en buitendienstmedewerkers zijn daarnaast in het bezit van een geldig VCA-diploma. Onze kraanmachinisten zijn daarnaast ook gediplomeerd Bedrijfshulpverlener.

In ons KAMsysteem zijn belangrijke documenten opgenomen die enerzijds onze kwalitatieve werkwijze en daarnaast de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en het milieu waarborgen. Ons KAMsysteem wordt maandelijks intern beoordeeld en daarnaast jaarlijks geaudit door een onafhankelijk externe certificerende instelling. Die laatste instelling geeft na positieve bevindingen de beoogde certificaten af.