Projectlogistiek

Hijswerkzaamheden maar ook verhuur

Maja is meer dan een stuwadoor. Naast op- en overslag bieden wij u “Totaal Logistiek” en “Project Logistiek” aan.

Dankzij ons zeer uitgebreid netwerk kunnen wij voor u de totale logistiek van uw bulkgoederen regelen, van bron tot de eindgebruiker, heeft u een bottleneck in uw Supply Chain ,raadpleeg ons deskundig team. Is Totaal Logistiek niet uw wens dan kunnen wij ook hele specifieke hijsklussen voor u uitvoeren. Met onze mobiele kraan (150 ton) en onze drijfkranen (32 ton) kunnen wij redelijk zware stukken verplaatsen. Is uw klus niet in Nederland maar ver daar buiten of wilt u alleen onze drijfkranen huren voor een overslag klus, wij draaien onze hand er niet voor om. Bel ons voor de mogelijkheden.

Hijswerkzaamheden


Laadkranen

Bij de tankterminal in de Noord-Hollandse Bosporushaven heeft Maja hijswerkzaamheden verricht voor het plaatsen van een aantal laadkranen.

Heipalen

Voor onze klant Voorbij Beton heeft Maja een partij heipalen van circa 25 meter lengte gelost, van de kade in lichters. De palen werden vanaf de locatie met diverse vrachtwagens aangereden en voorzichtig in het ruim van de lichter geplaatst.

Op uurbasis verhuurt Maja kranen voor specifieke projecten of hijswerkzaamheden. Heeft u een specifieke hijsklus die met een drijfkraan kan of moet gebeuren? Bel ons voor de mogelijkheden.

Buitenlandse activiteiten

Wij verhuren drijfkranen met bemanning voor het lossen van schepen of voor projecten in het buitenland. Maja heeft op dit moment verschillende drijfkranen in het buitenland operationeel. De projecten of lossingen hebben vaak een meerjarig karakter. Werkzaamheden kunnen voor de kust dan wel in een haven worden uitgevoerd, waarbij gekeken wordt naar de weersomstandigheden – stroming en golfhoogte moeten acceptabel zijn voor de lossing.

Maja voert momenteel voor een bauxietmijn beladingen uit van bauxiet vanuit duwbakken op zee naar bulkcarriers van 120.000-180.000 ton.