Over Maja

We deliver solutions

Sinds 1972 is Maja Stuwadoors een begrip in de wereld van de overslag. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door flexibiliteit, snelheid en een compacte organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt de organisatie met veel passie voor het stuwadoorsvak aangestuurd. Sfeer, vrijheid en korte lijnen zijn kenmerkend voor ons team van ruim 35 goed opgeleide en gedreven medewerkers.

Maatwerk in overslag

Een langetermijnrelatie opbouwen met de klant, dat is de basis van ons succes! Wij bieden de best mogelijke oplossing voor de klantvraag. In de wereld van bulk en stukgoed. Inclusief stevedoring engineering, oftewel maatwerk. Opdat ons aanbod steeds optimaal past.

Met een nieuwe klant treden wij liefst zo vroeg mogelijk in overleg. Zo doorlopen wij samen het traject op weg naar de beste oplossing. Welke kraan is ideaal voor een bepaalde klus? Wat is het gewenste bereik van de kraan? Hoe ziet de omgeving eruit, waar moet rekening mee gehouden worden? Wij denken mee en lossen het op.

Oplossingen van kwaliteit

Bijzondere omstandigheden zijn voor ons team een uitdaging. Een ‘moeilijke’ klus bestaat voor ons niet. Ook bij het relatieve ‘standaard’ werk kunt u rekenen op een oplossing en uitvoering van de hoogste kwaliteit.

Wij beschikken over een eigen technische dienst, voor het verhelpen van storingen of het verrichten van reparaties. Ook werken onze mensen aan het doorvoeren van verbeteringen in materieel of proces.

 

Duurzaamheid

Innovatie is een integraal onderdeel van ons denken en doen. Zo hebben wij voor een van onze meest gebruikte kranen een vliegwiel ontwikkeld om energie te besparen. Per klus wordt daar nu 30% minder energie verbruikt. Op dit moment onderzoeken wij realistische opties voor batterijopslag van energie evenals voor CO2-neutraal werken.