Overslag

Overslag

Snel en efficiënt

Maja is gespecialiseerd in de overslag van bulk, maar heeft ook ruime ervaring met break bulk. Een snelle, efficiënte afhandeling van uw goederen is voor ons essentieel. Wij beschikken over eigen kades, drijvende en vaste laad- en loskranen, overige machines en apparatuur, en ervaren personeel om uw opdracht vakkundig te verzorgen. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om snel te reageren op wensen van de klant.

Enkele voorbeelden
Bulk

Maja laadt al jarenlang voor diverse bedrijven schroot in bulkcarriers. Wij onderscheiden ons vooral door de overslag zoveel mogelijk schadevrij uit te voeren. Daarnaast werken wij snel. Kunstmest is een bijzonder product dat specifieke eisen stelt aan laden en lossen, waarmee wij ruime ervaring hebben. Wij dragen zorg voor dichte grijpers en nauwkeurige lossing om verspilling van lading te minimaliseren. Ook mineralen als talk, dolomiet en bentoniet slaan wij in grote volumes over, waarbij het voorkomen van schade en verspilling een grote rol speelt. Maja beschikt over de nodige vergunningen om verschillende soorten bulkstoffen op te slaan. Maja hanteert strenge protocollen voor opslag, onderhoud en reiniging van materieel, om vermenging van stoffen te voorkomen. Wij verzorgen dan ook de overslag en opslag van agroproducten en mineralen voor dierlijke consumptie en zijn hiervoor GMP+-gecertificeerd. Maja is daarnaast thuis in de markt voor overslag van kolen en opslag en overslag van biomassa (bijvoorbeeld houtpellets).

Break bulk

Maja weet alles van de overslag van break bulk, zoals big bags, staal (onder andere coils), papier, projectlading enzovoort. Met onze gevarieerde vloot van zelfvarende drijfkranen en ons ervaren personeel garanderen wij ook hier een snelle en efficiënte lading en lossing van uw goederen.

Ook kunnen wij grote stukken behandelen tot een maximum van 140 ton met onze Liebherr LHM 550-kraan, die gestationeerd is op de Vlothaventerminal in Amsterdam. Zoekt u opslag of overslag van zwaardere lading dan kunnen wij u op de Vlothaven zeker van dienst zijn.